Xàbia celebrarà el diumenge la primera Trobada de Boixets

29 mar 2011 La cita congregarà a més de 300 participants

Xàbia acollirà diumenge que ve, 3 d'abril, la primera “Trobada de Boixets”. Una trobada organitzada per l'agrupació de mestresses de casa “Lucentum” i la recentment creada Associación de Bolilleras de Xàbia, amb la col·laboració de l'Ajuntament. La cita reunirà en la localitat a més de 300 boixeres arribades de tota la comarca de la Marina Alta.

La trobada, segons ha informat l'organització, tindrà lloc a partir de les 10 hores a la placeta del Convent i es perllongarà fins després de dinar. Durant el matí, les participants demostraran els seus dots en aquestes labors de punta i mostraran els seus treballs. A les 12.30 hores, després de l'esmorzar, està prevista la recepció per part de les autoritats locals per a concloure amb un dinar de germanor durant el qual se sortejaran els regals obsequiats per nombrosos comerços de la localitat.

Qui vulga participar en la jornada pot inscriure's fins al dijous a través de l'associació de les mestresses de casa. (El dijous estan en la seu de 17 a 19.30 hores).