El Conservatori de Música de Xàbia acollirà la "Final A3” del concurs d'interpretació

24 mar 2011 El 8 d'abril els alumnes s'amidaran amb els seus companys de Dénia i Altea

El Conservatori de Música de Xàbia acollirà el 8 d'abril la Final “A3” del concurs d'interpretació musical. Un certamen organitzat pels conservatoris de Xàbia, Dénia i Altea que se celebrarà després d'haver conclòs les dues primeres fases per a seleccionar als alumnes d'ensenyaments superiors musicals que disputaran la final.

De la segona eliminatòria, celebrada ahir pel centre de la localitat, van eixir els tres músics classificats que representaran a Xàbia. El guitarrista Pere Tent Cholbi, en la categoria A, i les pianistes Henriette Merle Bolufer i Marina Ballester Ripoll, en les categories B i C, respectivament, seran els joves que s'amidaran amb els seus companys dels altres centres.

De Xàbia, han participat un total de 30 estudiants de diferents modalitats instrumentals. Un fet que “demostra l'esforç i treball que realitzen en companyia dels seus professors els alumnes del conservatori de la vila”, ha assenyalat la regidora de Cultura, Francesca Gil. L'edil veu en aquest tipus d'activitats “una motivació més per a continuar formant-se i millorant el seu nivell musical”, ha destacat Gil, qui felicita a la direcció del centre, professors i Ampa per l'organització.