Jornada de neteja dels fons marins de la Cala Blanca

23 mar 2011 Ja han confirmat la seua participació 35 bussejadors

El centre de busseig Cabo La Nao ha organitzat per a diumenge que ve, 27 de març, una jornada per a netejar els fons marins de la Cala Blanca de Xàbia. Ja són 35 els bussejadors que han confirmat la seva participació en aquesta iniciativa altruista que organitza un any més l'entitat amb l'objectiu de preservar i mantenir net el mitjà marí.

En aquesta ocasió els esforços se centraran en la zona de la Cala Blanca, punt d'indubtable bellesa per a la pràctica del busseig. Els voluntaris han sigut convocats a les deu del matí en les instal·lacions del centre on se'ls proveirà del material necessari aportat de forma gratuïta per l'organització. Una vegada en la zona, es formaran equips de quatre persones per a procedir a la neteja i extracció dels residus acumulats en les profunditats de la mar per a dipositar-los en els contenidors que col·locarà la regidoria de Serveis i Medi Ambient.

L'equip que traga més quantitat d'escombraries serà premiat per part del centre de busseig Cabo La Nao amb un bo per a la realització de cinc immersions.

Des de l'Ajuntament de Xàbia, el regidor de Medi Ambient, José Vicente Soler, agraïx públicament a l'organització per aquesta “valuosa labor desinteressada que tracta de preservar la biodiversitat marina i sensibilitzar a la població sobre la necessitat de mantenir netes i en bon estat les aigües de Xàbia”, ha destacat Soler.

Si algú amb experiència en el busseig i amb el segur en vigor vol participar en la jornada de neteja pot posar-se en contacte prèviament amb l'organització a través del telèfon del centre Cabo La Nao (609 672 856) o bé, a través del correu electrònic (buceo@cabolanao.com).