La platja de l'Arenal estrena nous equipaments lúdic-esportius

23 mar 2011 Aquest tipus d'actuacions tenen per objecte millorar els serveis i infraestructures per a una oferta turística de qualitat

La platja de l'Arenal de Xàbia estrena noves infraestructures lúdic-esportives. L'Agència Valenciana de Turisme, en col·laboració amb l'Ajuntament, ha instal·lat una nova àrea turístic esportiva que ha estat inaugurada aquest matí amb la presència de la secretària autonòmica de Turisme, Victoria Palau, l'alcalde de Xàbia, Eduardo Monfort, el regidor de Platges, Juan Ortolá, i l'edil de Foment Econòmic, Filo Giner.

Aquesta actuació, valorada en 28.000 euros, ha permès ampliar l'oferta lúdica i esportiva de la platja amb dues noves zones de bolei-platja, una més per a futbol, tres canastres de bàsquet i un oasi biosaludable per a la pràctica de diversos exercicis físics. Aquestes instal·lacions són, segons ha comentat l'alcalde, Eduardo Monfort, “fruit de la col·laboració entre l'ajuntament i la institució autonòmica, i de la ferma aposta per millorar els nostres serveis i infraestructures de cara a un dels principals actius de Xàbia, el turisme”.

A més, amb aquests nous equipaments “es pretén oferir tant a residents i a turistes un atractiu més per a gaudir de les nostres platges no només durant l'època estival, sinó també durant la resta de l'any”, ha assenyalat Monfort

Aquesta acció se suma a les millores realitzades en la temporada passada. Entre elles, destaca la renovació dels llocs de socors en les platges del municipi amb el distintiu de bandera blava, la Grava, la Granadella i L’Arenal, platja que també va ser dotada d'una zona de jocs infantils, tal com ha recordat l'edil responsable de l'àrea, Juan Ortolá.

L'objectiu és “millorar les infraestructures de cara a oferir el millor servei als usuaris i que les platges de Xàbia presenten el millor estat i imatge, tenint en compte que constituïxen un dels nostres principals reclams turístics”, ha destacat Ortolá.

Per la seva banda, la secretària autonòmica de Turisme ha assenyalat que des de la Generalitat “hem invertit prop de 600.000 euros en els dos últims anys per a impulsar l'activitat turística de Xàbia”. En aquest sentit, segons ha manifestat Palau “aquesta inversió ha permès dotar a les platges d'aquesta localitat de nous i millors serveis”.

De Xàbia ha assenyalat a més que, amb les seves tres oficines turístiques integrades en la xarxa Tourist Info, les seves platges guardonades amb tres banderes blaves i una festa declarada d'Interès Turístic Nacional, els Escacs Vivents, Xàbia “és tot un referent turístic”, ha subratllat la responsable autonòmica.