La regidoria de la Igualtat anima a la població a participar en la campanya “Tu eres igual”

08 mar 2011 El dijous haurà una nova sessió fotogràfica durant la celebració del *mercadillo, en la plaça de la Constitució

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dona, la regidoria de la Igualtat de Xàbia ha presentat aquest matí l'original campanya que ha engegat sota el lema “Tu eres igual”. Una iniciativa a la qué ja s'han adherit nombrosos veïns i veïnes de Xàbia amb una mateixa intenció, “ser testimoni del compromís amb la igualtat entre gèneres i contra la violència cap a les dones”, segons ha assenyalat l'edil responsable de l'àrea, Francesca Gil.

De fet, totes les accions que duu endavant el departament van encaminades a la consecució d'aquest objectiu, “aconseguir la plena igualtat entre les dones i els homes”, ha afegit la regidora. Per aquesta raó, a més de la tasca diària de suport i d'assessorament, tant psicològic com jurídic i assistencial, a les dones i homes que ho necessiten, segons ha apuntat Gil, entenem que des de l'administració “podem influir molt en la societat per a assolir que la igualtat siga una realitat”, ha afegit l'edil.

En aquest sentit, la campanya, segons ha explicat el dissenyador, Pau Cruanyes, “tracta d'implicar i fer partícip a la població”. Per a això, a més d'involucrar a personalitats destacades de la societat de Xàbia, pretén que la gent se sume a aquesta interactiva i atractiva proposta convertint-se també en testimoni de l'igual “en el sentit de que tots som iguals, amb els mateixos drets i oportunitats”.

Per això, segons ha informat la tècnica de la regidoria de la Igualtat, Eugenia Bolufer, qui vulga podrà participar fent-se una fotografia amb el símbol de l'igual, símbol de la campanya, assistint a la pròxima sessió que tindrà lloc el dijous, de 9.30 a 11.30 hores, en la plaça de la Constitució. O bé, qui prefereixca fer-ho des de casa, podrà descarregar-se el símbol des de la nova pàgina web d'Igualtat: www.igualtatxabia.com, on s'aniran publicant les imatges dels participants. La campanya també s'acostarà a la gent més jove durant sengles sessions fotogràfiques en els instituts de secundària de la localitat.