L'alcalde de Xàbia reitera el seu recolzament als usuaris de la Fontana

07 mar 2011 Aixina ho va manifestar el primer edil davant dels 250 socis que es van congregar a l'assemblea de l'associació

L'Ajuntament de Xàbia està al costat de l'associació d'usuaris del Canal de la Fontana, Aexamar. Així ho va reiterar una vegada més l'alcalde, Eduardo Monfort, durant l'assemblea general ordinària celebrada divendres passat per l'associació. Una convocatòria que va congregar a 250 socis en les dependències del Centre Social i a la qual va acudir com convidat el primer edil.

En la seva intervenció, l'alcalde va agrair la invitació del col·lectiu i va manifestar "el seu total suport a la junta directiva que presideix Domingo Bou i a les futures decisions que es prenguen per part dels associats en relació amb el futur del Canal". Una postura expressada per Monfort en totes les reunions manteses amb l'agrupació i transmesa també al director general de Ports, Carlos Eleno.

Aexamar celebra amb aquesta la seva quinzena assemblea des de la seva creació i es planteja com objectiu “aconseguir una regularització dels amarris existents en el Canal de la Fontana de Xàbia”. En aquesta línia, compartida per l'executiu local, “manté una sèrie de contactes i reunions a nivell d'administració i empresa privada per a obtenir un acord de futur que satisfaça a les parts implicades”, segons expliquen des de l'associació.