Nova jornada del Club d'Escacs

06 mar 2011 Hui s'ha jugat l'encontre entre el Club d'Escacs Xàbia i el Ruy López d'Elda, corresponent a la 8a jornada de la categoria Autonòmica, el resultat final de l'encontre ha sigut favorable als Eldenses per un 5 a 3.

El Xàbia s'ha desplaçat a Elda pràcticament amb tot l'equip titular per a intentar traure els màxims punts en joc i així seguir amb les opcions d'ascens intactes, però la sort no estava hui amb els Xabiencs.

L'encontre ha sigut el més irregular dels Xabiencs en el que va de temporada, inexplicablement es van perdre partides que pareixien guanyades en un cúmul d'errors de càlcul que a poc a poc es va transformar en el resultat sorpresa d'esta jornada.

Amb este resultat el Xàbia baixa a la tercera posició de la classificació general i es jugaren quasi totes les opcions d'ascens en la transcendental encontre de la setmana que ve, en la que s'enfrontara a l'Ibi, equip que s'ha col·locat segon en esta jornada al fallar el Xàbia.

Els components de l'equip Xabienc són: Daniel Cavero, Francisco Morató, Jorge Idelsohn, Dietter Barnsted, Rafael Andarias, Fraser Dingwall, Miguel Cabrera i Antonio Aguado.

Per la seua banda, el Xàbia “B” en l'vuitena encontre de Primera provincial va perdre contra l'Onze d'Alacant .


La setmana que ve es jugara el transcendental encontre del Xàbia contra l'Ibi en el pavelló d'Esports Miguel Buigues de Xàbia. L'encontre es jugara el dissabte i donarà començament a les 16:30 hores, tots els aficionats que ho desitgen poden passar a observar les partides d'este emocionant xoc.

NOTA DE PREMSA APORTADA PEL CLUB D'ESCACS