Xàbia, a punt per a Carnestoltes

04 mar 2011 Hi haurà premis per a les millors disfresses tant de grup com de parella i individual.

Xàbia ultima els preparatius per a celebrar Carnestoltes. Una cita que cada any guanya més adeptes entre xiquets i adults que s'enfunden originals disfresses escampant, en la majoria de les ocasions, molta imaginació. Per a la festa que se celebrarà demà, dissabte, el departament de Festes de Xàbia juntament amb la col·laboració de la comissió de Fogueres de Sant Joan i la Quintà 2011 "Contra la crisi, festa i vici", han preparat una programació que repeteix la mateixa fórmula garantint així l'èxit dels últims anys.

Segons ha explicat el regidor de Festes, Vicent Chorro, els primers a obrir la celebració de Carnestoltes seran els més menuts que es concentraran a la placeta del Convent, a les 17 hores, per a participar en la tradicional desfilada de disfresses infantils i gaudir després d'un divertit espectacle infantil.

A la nit, la festa continuarà a les 23 hores amb la cercavila de disfresses des de la placeta del Convent fins a la plaça de la Constitució, on actuarà l'orquestra Syberia. També hi haurà premis per a les millors disfresses, tant de grup com de parella i individual.