Dijous que ve Xàbia inaugurarà el nou camp de futbol de Les Mesquides

04 mar 2011 A les 20 hores es disputarà un partit entre els equips femenins de l'Hèrcules i el Llevant com un dels actes organitzats per al Dia de la Dona

L'Ajuntament de Xàbia inaugurarà dijous que ve, 10 de març, el camp de futbol-7 de Les Mesquides. Una instal·lació que ha viscut una important millora després de les obres de reforma i la instal·lació de gespa artificial. La inauguració tindrà lloc a les 20 hores i estarà protagonitzada per un partit entre els equips femenins del Llevant Unió Esportiva i l'Hèrcules Club de Futbol, com un dels actes organitzats pel consistori amb motiu de la celebració del Dia de la Dona.

La nova infraestructura de Duanes de la Mar, que ja gaudeixen nombrosos veïns de la localitat i que s'estima que utilitzen una mitjana de 400 esportistes, entre xiquets, joves i adults, ha estat renovada totalment. Aquesta actuació, per a la qual l'ajuntament ha destinat una inversió de 243.000 euros a càrrec del Plan E del 2010, suposa “fer realitat una obra molt anhelada per la comunitat esportiva i, sobretot, per la Penya La Marina”, ha explicat el regidor d'Esports, José Francisco Erades.

S'ha col·locat gespa artificial en tota la zona de joc amb la seva corresponent xarxa de reg, i s'ha marcat un camp de futbol 7 i dos de futbol 5 . També, “s'han renovat el mobiliari dels vestuaris, i s'ha asfaltat el perímetre de la instal·lació i la zona d'accés al terreny de joc, quedant una superfície del camp idònia per a córrer”, ha assenyalat l'edil. A més, ha quedat un espai sobrant “on s'han col·locat dues taules de ping pong i en un futur podrien construir-se dues pistes de pàdel o bé, una de tennis”, segons ha desvetllat Erades.

Aquesta obra escomesa en les instal·lacions de Les Mesquides prova “una vegada més l'aposta del govern local per millorar, en la mesura de les seves possibilitats, les infraestructures esportives del municipi”, ha destacat l'alcalde de Xàbia, Eduardo Monfort. Esforços que, en un període de temps relativament curt, “han donat com fruit, per exemple, la construcció d'un trinquet de pilota valenciana o la reforma dels vestuaris en el camp de futbol municipal del Freginal”, ha recordat el primer edil.

L'alcalde i el responsable d'Esports aprofiten l'ocasió per a convidar a tota la ciutadania a la inauguració d'aquesta nova instal·lació i agrair a la Penya La Marina “tot l'esforç que han dedicat durant tant de temps perquè el nou camp siga una realitat”, han subratllat Monfort i Erades.