La proposta per a adjudicar les parcel·les del Rafalet passarà per comissió i després serà elevada al Ple per a la seva aprovació

03 mar 2011 -

L'Ajuntament de Xàbia ha celebrat aquest matí la taula de contractació per a procedir a l'obertura pública de pliques de les ofertes que opten a la subhasta de vuit parcel·les municipals de la partida del Rafalet. L'única proposta presentada durant el termini obert per part del consistori durant aquest procediment de concurs públic, ha estat la de l'empresa Estacionaments Urbans de Xàbia.

Una vegada examinada la documentació administrativa i la proposició econòmica, la proposta d'adjudicació serà elevada a la comissió informativa d'Hisenda del pròxim dilluns i després al Ple de l'Ajuntament per a procedir, si així es decideix, a l'adjudicació definitiva per a l'alienació de les parcel·les. Amb aquesta venda, el consistori pretén completar l'operació econòmica per al rescat de la concessió dels aparcaments de la Plaça de la Constitució i del Portal del Clot, valorat en 13,2 milions d'euros. Si es fera efectiu el pagament, les instal·lacions passaran a ser propietat municipal.