La Volta a Xàbia obri per segon any consecutiu el Circuit a Peu a la Marina

02 mar 2011 El Llebeig consolida en la seua XXII edició una carrera que aquest any espera la participació d'aproximadament 1.500 esportistes

El diumenge, 13 de març, se celebrarà a Xàbia una dels esdeveniments esportius més espectaculars i populars. Es tracta de la Volta a Peu a Xàbia, una carrera que en la seva vintè segona edició ha aconseguit consolidar el Club d’Atletime Llebeig, junt a la col·laboració de l'Ajuntament, i que creix any a any quant al nombre de participants. En aquesta edició, s'espera la participació d'al voltant de 1.500 persones.

En aquest sentit, el regidor d'Esports, José Francisco Erades, ha destacat que la Volta a Xàbia és una de les proves “més emblemàtiques i de les quals mobilitza a més esportistes”. L'edil, una vegada més ha agraït al Club Llebeig l'esforç continu per consolidar durant 22 anys la prova i dur al més alt l'atletisme.

Per la seva banda, l'alcalde, Eduardo Monfort, ha recalcat que “és d'agrair tota la dedicació, il·lusió i treball per, a través de l'esport, aconseguir involucrar a tanta gent i donar a conèixer el municipi de Xàbia, la seva bellesa paisatgística i la seva espectacular badia, als molts atletes de la Comunitat Valenciana i fins i tot, de fora, que es desplacen fins a la vila per a participar en la carrera”.

L'organitzar durant 22 anys aquesta carrera és, com ha afirmat el president del Club d’Atletisme LLebeig, Juanjo Vallés, “tota una responsabilitat” i sense celebrar-la encara “ja podem dir que està sent un èxit pel gran nombre de persones, socis, esportistes i patrocinadors que s'han bolcat”, ha ressaltat Vallés.

Altre motiu de satisfacció és que, per segon any consecutiu, la volta a Xàbia obri el Circuit a Peu a la Marina Alta com la primera prova puntuable d'un total de nou carreres, segons ha indicat el president de l'entitat esportiva. El recorregut triat és el mateix, un traçat que discorre majoritàriament per la mateixa línia de costa, constituint un atractiu més per als corredors que podran gaudir d'unes vistes esplèndides de la badia de Xàbia.

Amb eixida i meta a l'Avinguda dels Furs, en el Port, el circuit passa per zones com el Primer i Segon Muntanyar, i al tornar s'endinsa en el passeig de la Platja de l'Arenal, completant un traçat pràcticament pla de 10 quilòmetres per a la prova regna que donarà començament a les 10 hores. Els més menuts realitzaran una volta al Palau d'Esports en tandes que començaran a partir de les 12 del matí.