AVA concedeix una de les seves màximes distincions al president de l'associació a Xàbia, l'agricultor Agustín Esteve

01 mar 2011 -

L'agrupació local de l'Associació Valenciana d'Agricultors (AVA-ASAJA) a Xàbia va celebrar la setmana passada la seva assemblea anual. La sessió, que va reunir en el Centre Social a al voltant de 80 agricultors de la localitat, va estar presidida per l'alcalde de Xàbia, Eduardo Monfort, el president de AVA-ASAJA, Cristóbal Aguado, i Agustín Esteve, representant de l'entitat local. L'acte també va contar amb la presència del Síndic de Greuges, José Cholbi, qui va acudir com convidat.

Durant l'assemblea, es va fer un esment molt especial al president de l'associació a Xàbia, Agustín Esteve, qui recentment ha rebut una de les distincions més importants que concedeix AVA i que reconeix a l'agricultor xabiero per tota una vida dedicada a treballar pel camp. Un reconeixement al que es va sumar l'alcalde, Eduardo Monfort, felicitant-lo públicament i destacant la “labor modèlica d'Agustín Esteve com agricultor i com defensor dels interessos de l'agricultura de Xàbia”.

L'agrupació local també li va fer el seu particular homenatge lliurant-li una placa commemorativa en senyal d'agraïment per tot el seu treball al capdavant d'una associació que conta amb prop de 250 socis i que també agraïx tot el suport que presta l'Associació Valenciana d'Agricultors amb el seu president, Cristóbal Aguado, al capdavant.

Durant la convocatòria, en la qual també van estar el secretari de AVA-ASAJA, Juan Salvador Torres, i el tresorer i el secretari de l'entitat xabienca, Bartolomé Chorro i Bartolomé Torres, respectivament, es va fer un repàs de la situació del camp i sobretot, del cultiu per l'excel·lència en la localitat, el cítric, i es va fer balanç dels comptes i de tots els cursos formatius en els quals ha participat l'associació.