El camp de futbol de Xàbia estrena nous vestuaris

24 feb 2011 Les instal·lacions seran inaugurades diumenge que ve en un senzill acte previ al partit que disputarà el Club Deportivo Jávea

L'Ajuntament de Xàbia ha fet realitat una important millora en una altra de les infraestructures esportives del municipi. Els antics vestuaris del camp de futbol del Freginal han estat totalment reformats. Les noves instal·lacions seran inaugurades diumenge que ve, 27 de febrer, en un acte senzill que precedirà al partit de lliga del Club Deportivo Jávea.

Aquesta obra és un dels projectes que el consistori va donar prioritat dins del segon Pla E i per al qual ha invertit al voltant de 270.000 euros. I és que, amb una antiguitat aproximada de 25 anys, els vestuaris, segons ha destacat l'alcalde, Eduardo Monfort , “necessitaven una bona reforma de cara a procurar unes instal·lacions en les millors condicions possibles als molts ciutadans que gaudeixen d'aquesta infraestructura”, ha destacat el primer edil.

S'estima que al voltant de 600 persones, entre xiquets, joves i adults, fan ús d'aquest camp de futbol al llarg de tot l'any, pel que constituïx “tota una satisfacció” tant per a l'alcalde com per al regidor d'Esports, José *Erades, “haver pogut complir amb una altra de les assignatures pendents i que demostra l'aposta de l'executiu local per millorar, en la mesura de les seves possibilitats, les infraestructures esportives del municipi”. “Esforços que, en un període de temps relativament curt, han donat com fruit, per exemple, la construcció d'un Trinquet de pilota valenciana o la millora escomesa també en el camp de futbol de Les Mesquides”, han recordat els responsables municipals.

L'actuació realitzada en el camp del Freginal ha suposat una completa remodelació. S'han reformat els vestuaris, els lavabos, habilitant també un per a minusvàlids, la zona de taquilles, la infermeria, la sala de juntes, les de llavanderia, els magatzems per a material esportiu i per al servei de neteja i manteniment creant-se dos vestuaris més (u individual i altre col·lectiu), una sala d'administració, altra per a massatges i altra reservada a l'escalfament esportiu. A més de renovar totalment les instal·lacions i el seu mobiliari, s'ha dotat als vestuaris d'un sistema de calefacció que no existia encara i s'han col·locat plaques solars per al subministrament de l'aigua calenta sanitària a la fi de procurar l'estalvi energètic.

L'alcalde, en nom de la Corporació, convida a tots els ciutadans i ciutadanes de Xàbia a la inauguració que tindrà lloc diumenge que ve, 27 de febrer, sobre les 16 hores, per a després gaudir del partit que disputarà el Club Club Deportivo Jávea contra el Beniferri.