Xàbia acull una donació de sang al mes

18 feb 2011 L'Ajuntament col·labora en l'edició del calendari de transfusions

L'Ajuntament de Xàbia ha col·laborat un any més en l'edició del calendari de donacions de sang que ha organitzat el Centre de Transfusió de la Comunitat en el municipi. La campanya inclou una cita al mes en el Centre de Salut de Xàbia i les col·lectes extraordinàries emmarcades en les festes de Fogueres de Sant Joan i de la Mare de Déu de Loreto. La primera va tenir lloc a la fi de gener i la segona està prevista per al dimecres, 23 de febrer, en un horari de 17 a 20.30 hores.

La delegada local que coordina la campanya a Xàbia, Mercedes Bisquert, comenta que “fan falta moltes donacions de sang per a poder nodrir els bancs sanguinis”, pel que demana als veïns que es converteixin en donants, ja que aquest “acte solidari i desinteressat ajuda a moltes persones que són ateses diàriament en els hospitals”.

Una crida a la solidaritat a la que se suma l'Ajuntament de Xàbia animant als ciutadans i ciutadanes a col·laborar en “un gest que pot salvar la vida d'una persona, conegut, un ésser benvolgut i fins i tot, la d'un mateix”, ha destacat l'alcalde de Xàbia, Eduardo Monfort.