La Biblioteca de Xàbia inicia la campanya d'animació a la lectura

15 feb 2011 Al voltant de 400 xiquets participaran en aquesta iniciativa

La regidoria d'Educació i la Biblioteca Pública Municipal de Xàbia han iniciat la campanya d'animació a la lectura. Aquesta iniciativa, en la qual participaran prop de 400 alumnes de primer i segon de Primària, es perllongarà fins a dimarts que ve.

L'objectiu d'aquesta campanya, que es desenvolupa any rere any a la Biblioteca, és “estimular el gust i l'afició a la lectura des de la mateixa infància”, segons ha explicat la regidora d'Educació, Filo Giner. A més, al celebrar-se en les instal·lacions de la Biblioteca i de l'Agència de la Lectura de Duanes de la Mar, “els xiquets tenen l'oportunitat de conèixer i familiaritzar-se amb els llibres”, ha assenyalat l'edil, que ha acompanyat aquest matí a un dels grups d'escolars.

Durant la sessió, que dura més o menys una hora, Almudena Francés, monitora especialitzada en literatura infantil, assoleix que els xiquets se submergeisquen en el món de les pocions màgiques descobrint-los així el gran valor dels llibres i de les seves històries. I a través del títol ‘El lleó de Biblioteca’, explica de forma divertida el funcionament de la biblioteca.

La campanya d'animació lectora, junt a la sessió setmanal de 'L'hora del conte’, s'ha convertit en un clàssic de la programació de la Biblioteca per a fomentar el gust i l'hàbit de llegir entre els més mentus.