L'Ajuntament rehabilitarà les voreres de la via que uneix Duanes amb el Centre Històric

14 feb 2011 -

L'Ajuntament de Xàbia repararà les voreres de la via que uneix Duanes amb el Centre Històric. És la següent de l'accions que el consistori té previst escometre després d'haver regulat l'estacionament i alliberat les voreres per a l'ús i gaudi del vianant en vies com l'avinguda Juan Carlos I, segons ha informat l'alcalde, Eduardo Monfort.

Aquesta solució és una de les millores que ha comportat la transformació d'aquest traçat, el qual discorre des de l'encreuament amb la carretera del Plá fins a l'entroncament amb la Ronda Nord, en un ciclocarrer que compatibilitza la circulació de bicicletes i de vehicles de motor, al mateix temps que ha suposat una gran reordenació.

S'han creat places d'estacionament en ambdós costats de la calçada, el que “ha resultat fonamental per a resoldre la problemàtica que generava el qual els cotxes aparcaren sobre les voreres”, ha indicat el primer edil. D'aquesta forma, “a més de procurar una borsa d'aparcament ordenada”, segons ha destacat Monfort, “es pretén millorar l'accessibilitat i la seguretat per als vianants de la zona”.

Amb aquest mateix objectiu, l'ajuntament va a escometre una actuació d'urgència per a reparar els trams de vorera que es troben en pitjor estat.