'Carrera por la Vida' organitza un acte benèfic per a la lluita contra el càncer infantil

10 feb 2011 Diumenge que ve, 13 de febrer, a partir de les 10 h, Xàbia té una cita solidària en el Palau d'Esports

L'organització benèfica ‘Carrera por la Vida’ de Xàbia ha organitzat per a diumenge que ve, 13 de febrer, un acte benèfic, d'entreteniment i diversió, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional del Càncer Infantil, que se celebra aquest mes. L'esdeveniment, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Xàbia, tindrà lloc a partir de les 10 hores en el Palau Municipal d’Esports.

L'objectiu, segons apunten des de l'entitat, és conscienciar a la població sobre el càncer infantil i juvenil així com recaptar fons que es destinaran en parts iguals a Aspanion, agrupació que ajuda a xiquets afectats amb aquesta malaltia, i a l'AECC Infantil.

Amb el lema ‘El somriure d'un xiquet’, l'entitat ha preparat un divertit espectacle de dansa i teatre protagonitzat per artistes locals. A més hauran posats, tómboles, pintures, tatuatges infantils i un concurs infantil de dibuix i pintura que té com premi una Nintendo DS.

Segons relaten l'agrupació local, “una de les nostres organitzadores, Maddie, la filla de les quals pateix càncer retinal, no té més que elogis per a aquestes organitzacions la fi de les quals és donar suport i ajudar a les famílies durant aquests temps tan difícils”. “Aporten hospedatge, personal mèdic de suport, educadors i voluntaris, tots destinats a suavitzar el trauma i el sofriment de tantes famílies com la seva”, assenyalen.

“Molts no podem ni imaginar l'angoixa que s'ha de patir al tindre al teu propi fill diagnosticat amb càncer”, pel que afegixen des de ‘Carrera per la Vida’, “aquesta és una oportunitat perfecta per a donar suport a una causa noble i solidaritzar-se amb aquells que ho estan patint”.

Des de l'Ajuntament de Xàbia, l'alcalde, Eduardo Monfort, i l'edil d'Esports, José Erades, agraïxen la solidaritat de l'organització i de totes aquelles persones que col·laboren en aquest tipus d'actes benèfics que vénen a demostrar “la qualitat humana dels veïns de Xàbia”.

Per a més informació, consultar la pàgina web de ‘Carrera per la Vida’: http://www.carreraporlavidaxabia.com