David Cabrera del Club Do Ichiro Xàbia aconseguix la medalla d'or en el Trofeu de Karate a Alacant

07 feb 2011 Diumenge Passat va tindre lloc el Campionat Trofeu de Karate en el pavelló Pitiu rochel d'Alacant, organitzat per la F.K.C.V.

Federació Karate Comunitat Valenciana, on David Cabrera, alumne del Club Do Ichiro Xàbia, va aconseguir la medalla d'or, classificant-se Campió en la categoria aleví D fins a cinturó Verd - Blau. L'entrenadora Zahira Nátile, encarregada de l'ensenyança de l'equip de competició de Karate del Club Do ichiro, va acompanyar un grup de jóvens alumnes a la competició d'Alacant. El director tècnic de la secció de karate, Giovanni Nátile, actual president del Club xabiense agraïx la col·laboració i la labor als entrenadors Manolo Belmonte i Zahira Nátile per al dedicació de l'ensenyança del karate en esta temporada als jóvens alumnes del club en l'Institut n. 1 i en el Palau Municipal d'Esports de Xàbia.