Monjove ofereix noves alternatives d'oci i diversió per a les vesprades dels divendres i dissabtes

08 feb 2011 També, ha organitzat una escapada per a veure el musical dels 40 Principals

“Activa't”. És el lema de la nova proposta de Monjove. La regidoria de Joventut de Xàbia, dirigida per Carmen Pérez, està disposada a posar tot de la seva part per a oferir als joves de la vila un alternativa d'oci i diversió per a les vesprades dels divendres i dissabtes. A més, ha organitzat una escapada a Madrid per a veure el musical dels 40 Principals el pròxim 26 de març.

En el seu afany de renovar-se contínuament per a adaptar-se als gustos de la joventut, el departament ha preparat una nova oferta gratuïta amb divertides activitats, tallers i exhibicions. A més de tots els cursos que té en marxa i d'una gran varietat de jocs, que van des dels de taula fins als més moderns i d'última generació, Monjove ofereix una nova excusa als majors de 12 anys per a passar el seu temps lliure de forma molt divertida.

Un taller-exhibició de judo, de Kick-boxing, de Jiu-Jitsu, organitzats amb la col·laboració del Club Do Ichiro de Xàbia, i altre de disseny de tatoos són les noves iniciatives que proposa Joventut més noves activitats que se celebraran a la plaça de Baix en el segon i quart dissabte de cada mes. La primera tindrà lloc dissabte que ve, 12 de febrer, amb la instal·lació d'un rocòdrom per a practicar l'escalada, i el rapel volat i en paret. La dues següents consistiran en una exhibició de Worldbike a càrrec de Juan Antonio Linares, subcampeó del món en aquesta modalitat, i tir amb arc de la mà del paraolímpic Manuel Candela. Per al 26 de març, s'habilitarà una zona Xbox Kinect i el 9 d'abril, una per a l'escalada en “bloc boulder”.

Totes les activitats tindran un horari de 17.30 a 21.30 hores i són gratuïtes. A més, els joves que vulguen gaudir d'uns descomptes especials en bars del Centre Históric també poden fer-ho presentant el carnet de Monjove.

Per altra banda, Joventut, juntament amb la col·laboració de l'agencia Iroko Tours, ha organitzat una escapada a Madrid per al cap de setmana del 26 i 27 de març per a assistir al musical dels 40 Principals. El viatge inclou el transport amb autobús, allotjament i desdejuni en un hotel de quatre estrelles així com l'entrada del musical, per 85 euros (entrada platea) o 115 euros (entrada club). Els interessats que tinguen entre 16 i 35 anys poden inscriure's en Monjove fins al 9 de març.