Turisme edita un programa trilingüe amb els esdeveniments de Xàbia

04 feb 2011 -

El departament de Turisme edita un programa en tres idiomes amb els esdeveniments de Xàbia. Es tracta d'una publicació mensual que inclou els actes culturals, festius, esportius, gastronòmics, i altres activitats i esdeveniments que se celebren cada mes en la localitat.

Aquesta programació, que ja està disponible en les Oficines de Turisme i en dependències municipals, “pretén centralitzar en un mateix suport els esdeveniments més rellevants convertint-se així en un instrument molt útil per a la difusió i promoció de l'oferta de Xàbia” , ha assenyalat el regidor de Turisme, Juan Moragues.

I és que, a més dels quals organitza l'Ajuntament, en aquest fullet promocional “tenen cabuda els què promouen les associacions i altres entitats locals que vulguen servir-se d'aquesta eina”, segons ha explicat l'edil. El seu contingut està traduït en valencià, castellà i anglès, i el seu disseny manté la imatge de 'Més Xàbia', marca que lidera el projecte de comunicació i que dóna nom a la revista amb informació municipal que edita l'Ajuntament de Xàbia.

El regidor convida a les associacions, clubs i altres entitats que estiguen interessades en publicitar els seus actes en aquest programa de mà a dirigir-se al departament de Turisme. La programació es pot consultar en format digital en el següent enllaç o a través de xarxes socials menjo Facebook o Twitter.