El guitarrista Paul Alcaide presenta el seu nou disc en Xàbia

03 feb 2011 -

El guitarrista Paul Alcaide presenta el seu nou disc en un flamant concert celebrat dissabte passat en el Conservatori de Música de Xàbia. El nou treball, titulat “Moments”, fa un recorregut per les diferents etapes de la seva vida. El músic, després de vint anys, regressa a la seva residència en el municipi xabienc, on prepara el seu pròxim treball en el qual fusionarà gèneres musicals tan dispars com el flamenc, la samba o el jazz.

La seva música, segons el propi artista, “ens convida a viatjar a l'interior del nostre ésser a través de l'harmonia de la seva guitarra i de melodies carregades de sentiment i expressió”. Entre les seves influències més destacades estan els músics Paco de Lucía, Chick Coreja i Sting, i entre els clàssics, assenyala a Bach, Paganini, Vivaldi, Albeniz, Falla i Joaquín Rodrigo.

Durant els últims anys ha residit a Eivissa, on ha format part de la banda de “rock pagés”, creant “Saha” com grup de fusió i el seu primer disc en solitari que ara presenta a Xàbia, ciutat on ha oferit diverses actuacions. L'última va ser l'any passat en el recital poètic en homenatge a Miguel Hernández que va celebrar la Biblioteca Municipal de Xàbia amb motiu del Dia del Llibre.