El Conservatori de Música comença l'any amb un programa replet d'audicions

03 feb 2011 El centre de Xàbia acollirà la "Final A3" del concurs d'interpretació musical.

El Conservatori Professional de Música de Xàbia ha preparat un calendari replet d'audicions per al primer trimestre de l'any. Des de divendres passat i fins a finals del mes de març, el centre xabienc acull fins a un total de 14 recitals dins d'un programa que inclou, a més, les primeres fases del concurs d'interpretació musical en el qual els alumnes d'ensenyaments professionals de Xàbia, Dénia i Altea es mediran en la final que tindrà lloc el 8 d'abril en el conservatori de la localitat.

L'horari de les audicions és a partir de les set de la tarda en el saló d'actes de l'escola de música de Xàbia, on els alumnes de diferents especialitats instrumentals oferiran els seus dots musicals, i tot l'esforç i treball que realitzen junt als seus professors en el dia a dia.

La primera a obrir el calendari va córrer a càrrec de l'alumnat de piano. Les següents, previstes per a aquesta tarda i demà, divendres, estaran protagonitzades pels estudiants de flauta travessera i oboè, i els de saxo, respectivament. El dilluns, 7 de febrer, serà el torn dels alumnes de guitarra i dia 11, dels de clarinet i fagot.

Durant els dies 16, 17 i 22 de febrer se celebrarà la primera fase del concurs d'interpretació musical dividit en tres categories, l'A per als de primer i segon, la B per als de tercer i quart, i la C per als de cinquè i sisè d'ensenyaments professionals. D'aquesta primera eliminatòria, sortiran els classificats per a la segona fase, que se celebrarà el 23 de març, seleccionant-se als millors per cada modalitat que seran els quals es disputaran la Final “A3” amb els seus companys dels conservatoris de Dénia i Altea.

Les següents audicions en el mes de febrer seran els dies 18, a càrrec dels joves de violí i contrabaix, el dia 24 amb els de cello i viola, i el 25 els de metall. El 1 de març, actuaran els percusionistes, el dia 7 els pianistes, i els dies 15 i 16 de març serà el torn dels grups de cambra. El 22 tindrà lloc la dels conjunts instrumentals de corda i vent tancant el trimestre el recital dels grups de guitarra i piano.