Concert a benefici de Càrites en la Parròquia de Loreto

02 feb 2011 Els fons recaptats serviran per a ajudar a les famílies més necessitades

El grup coral ‘Cantores Sanctis Diebus’ actuarà dissabte que ve, 5 de febrer, en un concert a benefici de Càrites. L'entrada al recital, que tindrà lloc a les 21 hores en la Parròquia Mare de Déu de Loreto, serà lliure i s'acceptaran donacions dels assistents per a ajudar a les persones més necessitades.

Baix la direcció de Nicolás Hali, l'agrupació coral interpretarà temes d'un dels compositors espanyols més cèlebres del Renaixement, Tomás Luis de Victoria, i d'altres mestres anglesos com Thomas Tallis i William Byrd.

Des de Càrites de Loreto, es treballa en el repartiment d'aliments bàsics i a ajudar en altres aspectes a les famílies més necessitades. En el 2010, aquesta ONG, que dirigeix Inma Yáñez i que formen uns 23 voluntaris, va ajudar a alimentar a 251 persones en la zona de Duanes de la Mar. Entre les seves assistències també estan les actuacions per a evitar el desnonament, ajudes per a poder pagar el rebut dels subministraments, suport per a incrementar les perspectives de treball, proveïment d'estris, magatzem de roba i distribució de material escolar necessari per als xiquets.

Segons apunten des de l'organització no governamental, per a aquest any esperen continuar i ampliar les seves prestacions amb la incorporació d'un servei de verdures i fruites fresques. Per a això, la col·laboració ciutadana és fonamental i per això, animen als veïns de Xàbia a sumar-se a aquesta iniciativa solidària perquè “cada euro de les donacions arribarà a persones que es troben en una situació de desesperada necessitat”, indiquen des de Carítas de la Parròquia de Loreto.

Una crida a la que se suma i es fa ressò l'Ajuntament de Xàbia.