Xàbia rep la visita d'un grup d'alumnes americans

19 ene 2011 -

Xàbia va rebre ahir la visita d'un grup d'estudiants de l'estat de Míchigan (EUA). Els joves que participen en un programa educatiu convingut entre la universitat Calvin College i la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED) van ser rebuts per la regidora d'Educació, Filo Giner, i el coordinador de l'extensió universitària de Xàbia, Paco Reus.

L'estada en el nostre país va tenir com primera destinació el municipi xabienc i durant els pròxims cinc mesos, aproximadament, els alumnes viuran amb famílies de Dénia i assistiran a les sessions formatives que imparteix el centre que la UNED té en la mateixa localitat. Aquesta experiència els servirà per a aprofundir en el coneixement de la llengua i la cultura espanyola.

Durant un senzill acte de recepció, celebrat a la Casa de Cultura de Xàbia, la regidora els va donar la benvinguda i seguidament, van continuar la seva visita pel Centre Històric de la vila, l'església de Sant Bertomeu, i el Museu Arqueològic i Etnogràfic Soler Blasco per a acabar amb un berenar i l'obsequi de material promocional turístic de Xàbia.