El Centre Excursionista exposa les seves imatges més inèdites i actuals en la Casa de Tena

18 ene 2011 L'exposició s'emmarca en els actes que l'entitat ha organitzat per a celebrar el seu 35 aniversari

El Centre Excursionista de Xàbia exposa en la Casa de Tena una col·lecció de les imatges més inèdites i recents de les nombroses activitats en les quals participa. La mostra s'emmarca en els actes que ha organitzat l'entitat amb motiu del seu 35 aniversari.

L'exposició, que es podrà visitar fins al 12 de febrer, està composta per un centenar de fotografies, algunes d'elles d'allò més espectaculars, més una selecció dels equipaments que empren en cadascuna de les seves expedicions. Durant la inauguració, celebrada el divendres i que va contar amb la presència de l'alcalde, Eduardo Monfort, el regidor d'Esports, José Erades, l'edil de Cultura, Francesca Gil, i una representació del Parc Natural del Montgó, el president del club, Juan Carlos Ribes, va lliurar una placa commemorativa en senyal de reconeixement a qui va ser un dels fundadors i el primer president del Centre Excursionista, José Marzal Pastor.

Durant la seva intervenció, l'alcalde va destacar la labor del Centre Excursionista “en la promoció de la pràctica de l'esport entre la població i, especialment, entre els joves, i el seu paper en el foment d'aquelles activitats de temps lliure que fomenten l'estima i la conservació de la naturalesa”, va assenyalar Monfort.

Precisament, compartir amb la població la seva afició per la naturalesa i la muntanya és l'objectiu de les Jornades de muntanya, organitzades pel centre. I perquè “val més una imatge que mil paraules”, l'exposició pretén “donar a conèixer a través d'imatges les activitats i la funció del Centre Excursionista”, segons va comentar el seu president, Juan Carlos Ribes.

L'horari per a visitar la mostra és de dimarts a divendres de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores, i els dissabtes de 10 a 13 hores.