Monjove renova la página web

13 ene 2011 El nou portal es converteix en una eina de gran ajuda en aspectes relacionats amb el treball, l'habitatge i la salut

Viva, dinàmica, interactiva i sobretot, molt útil i pensada especialment per als joves. Així és la nova pàgina web de Monjove de Xàbia que ha estat presentada aquest matí per la regidora de Joventut, Carmen Pérez, i l'edil delegada de l'Agència de Desenvolupament Local del Creama, Filo Giner.

Amb vuit anys de vida, el portal per excel·lència de Monjove, més que un simple rentat de cara ha viscut una completa transformació. Tal com ha indicat la responsable de Joventut, Carmen Pérez, i com posa de manifest el seu lema, “és un lloc fet a la teua mida”, és a dir, segons les necessitats dels joves.

I és que, amb un sol clic, la gent jove té a la seva disposició una eina de gran ajuda amb informació del seu interès sobre tres grans àrees que els concerneixen directament i en els quals s'estructura principalment aquest nou espai: treball, habitatge i salut.

Un dels apartats estrella que resulta una novetat i que entra a formar part del portal és el ‘Ocupajove’. Un servei que pretén, segons ha explicat la regidora responsable de l'àrea del Creama, Filo Giner, “acostar i posar al seu abast tots els recursos a l'hora de buscar treball, inserir-se en el món laboral o engegar una idea empresarial”.

En aquest sentit, Ocupajove conta amb servei d'assessorament laboral en línia, i amb apartats amb documentació i informació de gran interès, notícies, cursos i un espai on empresaris i demandants d'ocupació tindran una potent eina per a consultar les ofertes de treball.

Monjove també inclou en la seva pàgina web el programa ‘Proha’, un servei que oferixen les regidories de Joventut i Interculturalitat de Xàbia amb l'objectiu d'informar i assessorar sobre ajudes i facilitar l'accés a l'habitatge a través d'una borsa d'habitatge de lloguer, que suposa la intermediació social entre aquell que busca casa a un preu assequible i el propietari que vol llogar la seva propietat.

La salut és altre dels molts aspectes que també tenen un protagonisme especial en www.monjovexabia.com. Un espai on a més els joves tenen molt a dir, ja que a més d'estar connectat a través de les xarxes socials, aquí mateix poden fer els seus comentaris, exposar els seus suggeriments i opinions. I és que, tal com han destacat les responsables municipals, es tracta d'un lloc “viu i obert a infinitat de possibilitats”, han subratllat Pérez i Giner.