Serveis instal·la nous contenidors soterrats en Duanes de la Mar

13 ene 2011 Esta actuació s'enmarca dins del pla de millora previst que compta amb una inversió de més d'1 milió d'euros

El departament de Serveis i Medi ambient de Xàbia ha iniciat els treballs per a instal·lar una nova bateria de contenidors soterrats en l'avinguda Jaume I. Amb aquesta actuació, s'amplia i completa la xarxa d'unitats de recollida selectiva en la zona de Duanes de la Mar i es dóna resposta a la demanda veïnal de suprimir els contenidors que havien en superfície en l'entroncament amb el carrer Doctor Fleming.

L'objectiu és, segons ha explicat la regidora de Serveis i Medi ambient, Doris Courcelles, “oferir un millor servei als ciutadans i potenciar el reciclatge alhora que millora la imatge estètica de la zona”. L'aposta de l'Ajuntament per aquest sistema “més higiènic i net” es traduïx, tal com ha assenyalat l'edil, que ja són més de 60 els dipòsits instal·lats en la ciutat dins del pla de millora que contempla una inversió de més de 1 milió d'euros, prevista en el contracte amb l'actual adjudicatària del servei de recollida de residus.

Els treballs per a instal·lar aquesta nova bateria duraran només uns dies. Així que en breu, els residents i comerciants, contaran amb quatre noves unitats destinades al vidre, paper i cartró, i envasos. La responsable municipal ha recordat la necessitat que “tots col·laborem fent un bon ús dels contenidors i dipositant els residus a última hora de la tarda, tal com establix la normativa municipal”.

El departament també preveu instal·lar aquest tipus de dipòsits en la zona de l'Arenal amb els fons del Pla de Confiança.