L'agrupació local del Rotary Internacional realitza una donació al Centre de Dia

12 ene 2011 -

L'associació Rotary International Fellowhip de Xàbia ha volgut aportar també el seu òbol al Centre de Dia. Ha fet lliurament d'un conjunt d'instruments de percussió que són emprats pels usuaris en les sessions de musicoterapia que porta a terme el centre.

Aquest matí, el col·lectiu ha formalitzat la donació amb la presència del seu president, Ray Harris, i els membres de la junta, Bob Hunt, Barry Lloyd i Chris Potter. Acompanyant-los ha estat la regidora de Relacions Internacionals, Doris Courcelles, qui ha felicitat i ha mostrat la seva gratitud pel gest d'aquestes persones que, igual que moltes altres associacions, “han volgut col·laborar i ajudar als seus conciutadans de forma altruista, constituint un magnífic exemple de solidaritat i integració”, ha destacat Courcelles.

A més d'aportar-los una motivació addicional, l'experiència amb la música està resultant “molt enriquidora i està generant en els usuaris una millora en la seva qualitat de vida”, segons han confirmat des del Centre de Dia. I és que, està provat que l'ús terapèutic de la música pot afavorir, entre uns altres, aspectes com la comunicació, la motricitat, l'expressió i millorar l'estat cognitiu i emocional dels pacients.

Aquestes sessions setmanals de musicoterapia formen part del projecte sociocultural que desenvolupa el centre de Xàbia.