Serveis Socials tramita el programa de termalisme social per als majors

12 ene 2011 Els interessats ja poden presentar les seves sol·licituds en el departament municipal

La regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Xàbia ha obert el termini perquè els interessats a participar en el programa de termalisme social de l'Imserso i de la Generalitat puguen presentar les seves sol·licituds. Són molts els majors de Xàbia que han gaudit d'aquest servei que tramita el departament municipal.

Els requisits per a poder optar a aquests plans són, en línies generals, ser major de 65 anys o pensionista amb més de 60 anys, valdre-se per si mateix i no patir trastorns mentals greus. Ambdós programes oferixen allotjament durant 8 o 12 dies en el balneari triat d'entre una llarga llista proposada. L'allotjament serà en règim de pensió completa en habitacions dobles i els tractaments termals s'adeqüen a les necessitats de cada usuari i tenen reconeixement mèdic.

El regidor de Serveis Socials, Juan Moragues, ha destacat que aquest programa permet als majors passar unes vacances en establiments termals, “on a més de gaudir del descans, poden rebre tractaments que milloren la seva salut i el seu benestar, el que comporta una millora en la seva qualitat de vida”.

Dins del programa de l'Imserso, la inscripció per al primer torn, que comprèn els mesos de febrer a agost finalitza el dilluns, 17 de gener, i la de segon, durant els mesos de setembre a desembre, finalitza el 16 de maig. Respecte al que oferix la Generalitat Valenciana, per a gaudir durant el període des d'abril fins a agost el termini per a apuntar-se expira el 31 de gener i per als torns de setembre a desembre de 2011 i de gener a abril de 2012, els interessats poden inscriure's des del 1 de febrer al 31 de març del present any.

Les sol·licituds es poden presentar en el departament de Serveis Socials, situat en el Centre Social (carrer Rafael Echagüe).