Es publica el vuité Més Xàbia

30 dic 2010 -


A partir de hui ja es pot consultar a la web de l’Ajuntament de Xàbia i a partir de la setmana que ve en paper, el vuité número de la revista Més Xàbia. Una edició en què les primeres dos pàgines d’informació estan dedicades al rescat dels parkings amb una entrevista al catedràtic Santiago González-Varas inclosa.

A més, la revista del pròxim trimestre para atenció a les noves tecnologies amb una notícia sobre els nous serveis electrònics que presta el Consistori, una entrevista a Vicente Doménech, creador de la pàgina de Facebook “Xàbia Meravellosa” –d’on s’han triat la foto de portada i les de la contraportada- i l’anunci de la posada en marxa del Twitter de l’Ajuntament.

Així mateix, la revista recull altres informacions d’interés com ara un reportatge fotogràfic de l’elecció de les reines de les festes i dels primers veïns que han rebut les claus de les vivendes protegides.

No falten les seccions habituals com Més fotos i les opinions dels cinc partits amb representació a l’Ajuntament de Xàbia.