Nadal Jove torna demà per a omplir d'oci i diversió les vesprades d'estos nadals

27 dic 2010 -

Aquest Nadal, la diversió està assegurada. El Nadal Jove que ha preparat el departament de Joventut de Xàbia arriba aquest any al Palau d'Esports amb un calendari d'activitats d'allò més variat i divertit per a les vesprades del 28 al 30 de desembre. Així ho ha anunciat la regidora de Joventut, Carmen Pérez, qui ha explicat que en aquesta edició s'ha apostat per segmentar l'oferta per zones amb la intenció que xiquets i els joves de fins a 18 anys “es senten més a gust i gaudisquen aquest Nadal”.

Haurà cinc zones. La “baby” pensada per als més menuts, altra amb tallers molt diversos, (manualitats, xapes, molinets, betlems, argila i agricultura), una altra que oferix una gran varietat de jocs, (des dels de sempre fins als més actuals com la Wii), la dedicada a les activitats d'aventura amb pista multiaventura i circuit de cotxes, i la zona “extrema”. En aquesta, els xavals majors de 12 anys podran gaudir de les activitats programades per a cada dia del Nadal Jove. La primera serà el rollerball, el dimecres prendrà el protagonisme el paintball i per als més atrevits que vulguen sentir l'adrenalina a la seva màxima potència podran fer-lo a través de la bungee jumping grua que s'instal·larà el dijous, dia 30.

Així els quals vulguen gaudir al màxim de les seves vacances poden fer-ho de 16.30 a 20.30 hores, en el Palau Municipal d’Esports. Com sempre, l'entrada és lliure i gratuïta.