Nous convenis de col·laboració amb entitas socials

23 dic 2010 -

L'Ajuntament de Xàbia ha subscrit en les últimes hores nous convenis de col·laboració amb tres associacions d'àmbit comarcal, la labor de les quals és de summa importància per als col·lectius als quals dirigeixen la seva activitat i en els quals participen usuaris de Xàbia i d'altres municipis de la comarca. L'alcalde, Eduardo Monfort, ha signat els acords amb cadascun dels representants amb la presència també de Neus García en representació de la regidoria de Serveis Socials, que és l'àrea municipal encarregada de supervisar els convenis.

Una d'elles és l'Associació Pro-Deficients Psíquics de la Marina Alta (APROSDECO), que gestiona serveis d'atenció a persones amb discapacitat intel·lectual en el Centre Ocupacional de La Xara, on acudeixen diàriament vuit usuaris del municipi xabienc amb els quals l'ajuntament col·labora en les despeses de desplaçament.

La col·laboració municipal amb l'Associació d’Amics de la Marina Alta d’Ajuda als Maltalts Mentals (AMADEM) serveix per a ajudar al desenvolupament d'alguna de les activitats que Amadem porta a terme, com el Programa psicoeducatiu per a persones amb malaltia mental, el servei d'orientació i assessorament o la campanya de sensibilització social.

I amb l'Associació Comarcal Marina Alta d'Ajuda al Drogodependent (ACOMAAD) destina una ajuda per a recolzar-la en la seva acció amb els drogodependents i amb els familiars dels malalts.

En representació d'Aprosdeco ha firmat el conveni, Ana María Vadillo, i de Amadem i Acomaad, Josep Puigcerver i Isabel Pedro, respectivament.