Xàbia renova la seua col·laboració amb ADIMA

17 dic 2010 L'objectiu de l'ajuda municipal és col·laborar amb aquesta entitat que desenvolupa activitats per als discapacitats

L'Ajuntament de Xàbia ha subscrit avui un nou conveni de col·laboració amb l'Associació de persones amb discapacitat de la Marina Alta, ADIMA. L'alcalde de Xàbia, Eduardo Monfort, i la presidenta de l'entitat, Rosa Martí, han signat l'acord pel qual el consistori renova la seva col·laboració per a donar suport a l'entitat en la seva important labor amb els discapacitats.

L'aportació municipal serveix per a ajudar al desenvolupament d'alguna de les activitats que ADIMA porta a terme i que contribuïxen a millorar les condicions de vida d'aquest col·lectiu. El de "respir familiar”, informàtica, gimnàstica, logopèdia, i els d'habilitats socials són alguns dels programes que dirigeix als discapacitats tant psíquics com físics i sensorials, i en els quals participen una desena de veïns de Xàbia.

Xàbia també va estar al costat d'aquest col·lectiu en la celebració del Dia Mundial de les persones amb discapacitat. L'alcalde, Eduardo Monfort, a títol personal, es va unir a la commemoració per a mostrar-los el seu suport.