L'associació de veïns hispanòfils de Balcón al Mar dóna 1.000 euros a Serveis Socials

16 dic 2010 -

L'associació internacional de Veïns Hispanòfils de Balcón al Mar de Xàbia ha fet un donatiu molt especial al departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Xàbia. Ahir, el vicepresident i la secretària de l'entitat, Günter Ortmann i Christel Förster, van lliurar un xec per valor de 1.000 euros. Un donatiu que prové de la recaptació que va obtenir aquesta societat durant la celebració del Mercat de Nadal i que serà destinat per a ajudar a famílies en situació de greus manques econòmiques.

L'edil de Serveis Socials, Juan Moragues, i la responsable de Relacions Internacionals, Doris Courcelles, han destacat la important labor social que realitza aquesta associació a Xàbia i, sobretot, per a ajudar a les persones més necessitades. Constituïxen per als regidors “un magnífic exemple de solidaritat i d'integració”, pel que tant Moragues i Courcelles han reiterat el seu agraïment a aquest grup de persones que, “sense esperar res a canvi, ajuden als seus conciutadans”.

En el moment de la donació estaven acompanyant-los la regidora de Relacions Internacionals i Neus García, en representació de l'edil de Serveis Socials.