Ana Bolufer i Noelia Polvoreda, reines major i infantil de les festes de Fogueres

14 dic 2010 La gal·la d'elecció constituïx el primer acte de la Quintà 2011

La Quintà 2011 “Contra la crisi, festa i vici” ja ha triat als seus representants per als Fogueres de Sant Joan de Xàbia. El dissabte es va escenificar en el Palau d'Esports el primer acte que encén la metxa de la pròxima edició de les festes. La gal·la, presidida per l'alcalde de Xàbia, Eduardo Monfort, el regidor de Festes, Vicent Chorro, i la presidenta de la Comissió de Fogueres, Tere Bisquert, va servir també per a recaptar fons per a la lluita contra el càncer.

Després de la presentació dels prop de 90 quintos, l'emoció va envair les instal·lacions del pavelló quan va arribar el moment de desvetllar els noms dels representants de les festes xabieres. Per votació, els membres de la quintà van decidir que la jove Ana Bolufer Bisquert fora la regina de la Foguera 2011 i amb ella, Natalia Vives Ronda i Elia Santacreu Sapena, ocuparan els càrrecs de primera i segona dama d'honor. I com presidents, representaran a la quintà, Inma Torres Bisquert i Raúl Albi Vallés, que junt als nous presidents de la comissió juvenil, Noelia Moreno Molina i Paco Torres Bisquert, la comissió de Fogueres i la regidoria de Festes s'encarregaran d'organitzar els festejos.

La Cort Infantil va ser la primera de la nit en conèixer-se després d'un sorteig realitzat en directe. La sort va designar a Noelia Polvoreda Torres com reina infantil, i María Gavilá Ivars i Laura Cholbi Pobes com dames d'honor.

Durant la gal·la, que va congregar a unes 700 persones i que va estar conduïda per Gema Prats i Carlos Fornés, es va celebrar una desfilada de moda a càrrec de la dissenyadora local Natalia Cholbi i la boutique Mari Pepa, i després, es va fer lliurament d'un donatiu a l'associació local de lluita contra el càncer. La seva presidenta, Catalina Quero, va recollir el xec de mans de la presidenta de la comissió festera.