Els treballs del carril bici que connectarà els tres nuclis urbans de Xàbia entren en la seva recta final

13 dic 2010 Demà, el projecte es presenta en el fòrum ciutadà de l'Agenda 21 Local

Les obres del carril bici que Xàbia té en marxa entren en la seva recta final. El projecte, que respon a la demanda creixent de la població i a l'aposta de l'Ajuntament de Xàbia per potenciar mitjans de transport més sostenibles, es presentarà demà, dia 14 de desembre, en el fòrum de l'Agenda 21 Local. La sessió, que tindrà lloc a les 20 hores a la Casa de Cultura, servirà també per a fer balanç de la primera jornada d'eficiència energètica, celebrada recentment en el municipi.

La nova xarxa de carril bici que connectarà els tres nuclis urbans suposa fer realitat altra de les propostes ciutadanes recollides en el Pla d'Acció Local. L'obra, executada per una empresa local, segueix avançant i aquesta setmana els operaris han començat a treballar en l'últim tram del Primer Muntanyar, on l'ajuntament ha aprofitat els treballs per a reparar la vorera que estava molt deteriorada.

El punt on han començat els treballs és el qual va des de l'encreuament amb el carrer Florència fins a l'altura del Parador de Turisme.