Finalitzen les obres de millora del Centre de Salut de Duanes de la Mar

10 dic 2010 La regidora de Sanitat es mostra agraïda per totes les inversions que es facen en les infraestructures sanitàries

El Departament de Salut de Dénia ha donat per concloses les obres del Centre de Salut de Duanes de la Mar de Xàbia. Aquest matí la regidora de Sanitat, Pepa Chorro, ha comprovat el resultat dels treballs acompanyada pel gerent del Departament de Salut Dénia, Ángel Giménez, i el coordinador d'infermeria del Centre de Salut de Xàbia, entre uns altres.

L'edil s'ha mostrat agraïda per totes i quantes inversions es facen en les infraestructures sanitàries de Xàbia i ha valorat l'acabat de les obres de forma molt positiva. La reforma, que va començar el passat mes de setembre i que ha conclòs dues setmanes abans del termini previst, ha consistit en la impermeabilització de la coberta, segellat de l'estructura, els panells de fusta que recobrixen l'interior de l'edifici i el segellat de les finestres.

En les obres de rehabilitació del centre sanitari del port de Xàbia, MarinaSalud ha invertit 96.770 euros.

L'edifici, de concepció avantguardista, va ser construït fa ja més d'una dècada. El seu singular disseny arquitectònic, amb un aplacado en la façana exterior i recobert de panells de fusta en el seu interior, mancava de murs interiors d'aïllament, pel que existien diversos punts d'entrada d'aigua a l'interior.

Després de les primeres pluges de la tardor, i una vegada finalitzades les obres, s'ha comprovat l'eficàcia del segellat. Tant la façana com l'interior de l'edifici han quedat totalment impermeabilitzats. La major part dels panells de fusta de l'interior de l'immoble han estat substituïts per altres nous, amb el que l'aspecte interior ha quedat totalment renovat.