Xàbia celebra el pròxim cap de setmana la gal·la anual de l'esport i l'elecció de la reines de Fogueres

07 dic 2010 Ambdós actes tindran lloc al Palau Municipal d’Esports

El pròxim cap de setmana, Xàbia viurà dos dels seus actes més importants abans d'acomiadar l'any. Es tracta de la Gal·la de l'Esport i l'elecció de les reines de les Fogueres de Sant Joan 2011. Ambdós esdeveniments se celebraran, com és habitual, en el Palau Municipal Miguel Buigues Andrés amb l'objectiu per part de l'Ajuntament de Xàbia d'optimitzar els recursos.

La cita anual amb l'esport tindrà lloc el divendres, 10 de desembre, a partir de les 20 hores, amb la Gal·la de l'Esport. Un esdeveniment que complix ja la seva dotzena edició i que serveix per a rendir un especial homenatge a tots els esportistes de Xàbia. Aquest any, segons ha avançat el regidor responsable de l'àrea, José Francisco Erades, la gal·la rendirà un especial homenatge al Club d’Escacs Xàbia, que complix el seu 25 aniversari.

També es farà un reconeixement als esportistes més destacats i es farà lliurament dels guardons Maurice Cheutin a aquelles persones que han destacat per la seva dedicació activa en la vida esportiva de Xàbia. L'acte donarà començament amb l'escenografia dels Escacs Vivents i contarà amb diverses actuacions per part del grup de ball de l'Escola Municipal Aeròbic Juvenil i del Grup Iknotiz.

I el dissabte a la nit, a partir de les 22 hores, els joves de la Quintà 2011 “Contra la crisi, festa i vici” triaran als seus representants per a les festes de Fogueres de Sant Joan amb l'elecció de les reines major i infantil, i les seves respectives corts d'honor així com a qui ostentaran la presidència de la quintà. La gal·la servirà també per a recaptar fons per a la lluita contra el càncer.