L'alcalde de Xàbia signa nous convenis de col·laboració amb més entitats socials

03 dic 2010 -

En el marc de les subvencions que concedeix l'Ajuntament de Xàbia a entitats socials, l'alcalde, Eduardo Monfort, ha signat aquesta setmana nous convenis de col·laboració amb associacions de pares dels dos instituts de secundària i el col·legi María Inmaculada, el col·lectiu d'agricultors, l'Escola de Pintura Mediterrània i el Club Esportiu Do Ichiro.

L'objecte de l'acord amb les associacions de pares és el de col·laborar en les activitats que organitzen i que fomenten la convivència entre els seus membres així com procurar la formació integral dels alumnes. De l'IES Número 1, va signar el conveni Jeannine Cantó, de l'Antoni Llidó, Antonio Cardona, i del col·legi María Inmaculada, María Asunción Fornés.

Amb l'objectiu de promoure i facilitar l'accés dels ciutadans a l'ensenyament de disciplines artístiques, el govern local destina una aportació a l'associació de l'Escola de Pintura Mediterrània de Xàbia, per la seva labor formativa i de difusió de la pintura. Com presidenta, María Moreno, va signar l'acord.

Per altra banda, el consistori destina una ajuda a l'agrupació local de l'Associació Valenciana d'Agricultors, AVA, per al foment del sector agrícola. En representació del col·lectiu va signar el conveni el seu president, Agustín Esteve. I el Club Esportiu Do Ichiro és una de les moltes entitats esportives del municipi amb les quals col·labora el consistori amb l'objectiu de promoure l'esport entre la població. El seu president, Giovanni *Nátile, el va rubricar.