L’Ajuntament de Xàbia presentarà el 15 de desembre els nous serveis d'Administració Electrònica

03 dic 2010 La Casa de Cultura albergarà des de les 17:00 h. una jornada que informarà sobre els nous serveis electrònics municipals, al mateix temps que s'oferiran quatre xarrades destinades tant a públic jove com a professional i que informaran sobre la Hostaleria 2.0, el Comerç Electrònic, la privadesa en internet o exemples d'èxit en l'ús de les noves tecnologies.

L’Ajuntament de Xàbia, gràcies al programa Avança 2, ha realitzat un important treball d'implantació d'eines i procediments per a fomentar els serveis d'Administració Electrònica.

Aquests nous serveis estan sent presentats a través de la campanya “Xàbia a un click”, conjunt d'accions divulgatives entre les quals destaca la web www.xabiaaunclick.com, els cartells i fullets que s'estan distribuint per la ciutat i la jornada formativa que el dimecres, 15 de desembre, donarà a conèixer les novetats junt a les quatre xarrades relacionades amb internet i el seu ús.

Comerç electrònic a través d'empreses pioneres de la província, com aprofitar els avantatges de la Hostaleria 2.0, les eines més útils per a mantenir la privacitat en la xarxa, així com exemples directes de persones que han fet d'internet un mitjà de vida i negoci, se succeiran en la vesprada del dimecres 15, des de les 17:00 fins a les 21:00 h. en la Casa de Cultura.

Es tractarà d'una jornada especialment enfocada al públic jove en el cas de les xarrades sobre privadesa i casos d'èxit a l'hora de portar una afició fins a les noves tecnologies. A partir de les 19:00, després de la presentació per part de les autoritats municipals dels nous serveis de Administració Electrònica, s'oferiran les ponències sobre assumptes professionals relacionats amb l'hostaleria i el comerç.

Més informació en www.xabiaaunclick.com