El Mercat organitza la seua primera degustació gastronòmica

02 dic 2010 -

El Mercat Municipal de Xàbia ha organitzat per a dissabte que ve, 4 de desembre, la seua primera degustació gastronòmica. Una exquisida varietat de tapes elaborades pels propis comerciants és el que es podrà degustar, de 13 a 17 hores, en ple cor del Centre Històric i amb el Mercat com a emblemàtic escenari.
 
Gambes de Xàbia, polp amb penca, pollastre al curri, bonítol en escabetx, coques, pastissets, “mondaditos”, assortiment d'ibèrics i embotits, broqueta de fruites amb l'acompanyament de vins i refrescos és l'apetitós menú que prepararan els propis comerciants. I tot en un ambient d'allò més agradable amb música i l'actuació del Grup de Danses Portitxol.

La intenció és, segons ha explicat el president dels comerciants, José Luis Moreno, “promocionar el Mercat”. De fet, esta original iniciativa seria la primera d'una sèrie d'idees en què ja treballen els empresaris i la regidora de Foment Econòmic, Filo Giner, per a donar-li un nou impuls i promoure la seua activitat. Així ho ha confirmat l'edil, que ha manifestat la seua total predisposició per a continuar col·laborant estretament amb el sector comercial.