L'Ajuntament finalitza la primera fase de la senyalització comercial del Centre Històric

19 nov 2010 -

L'Ajuntament de Xàbia ha finalitzat la primera fase de la senyalització comercial del Centre Històric. L'actuació, emmarcada en el conveni de col·laboració subscrit entre el consistori i l'associació de comerciants i subvencionada per la Conselleria d'Indústria i el Fons Social Europeu, ha consistit en la col·locació d'un nou sistema de senyalització per a donar a conéixer i promocionar el centre comercial obert del nucli històric.

El projecte s'ha completat amb la instal·lació de tres tipus d'elements que aporten informació de caràcter general sobre l'oferta comercial i de servicis que es pot trobar en la zona així com els llocs d'interés que concentra el Centre Històric de la vila.

I és que amb esta actuació, que suposa un pas més de la col·laboració entre el consistori i els comerciants, el que es pretén és “potenciar l'activitat econòmica, i l'atractiu del Centre Històric per a la seua revitalització i posada en valor”, ha destacat la regidora de Foment Econòmic, Filo Giner.

Els suports, molt cures estèticament i integrats en l'entorn, tant pels colors com pels materials emprats, consistixen en banderoles i panells informatius ubicats de forma estratègica en els accessos i en les zones de major trànsit.

Les banderoles estan instal·lades en les rondes Sud i Nord, i l'avinguda príncep d'Astúries i els panells s'han col·locat per les rondes perimetrals i en els accessos del Centre Històric per a informar de l'existència d'una àrea comercial i d'interés patrimonial.

Per a esta acció, el consistori ha comptat amb una subvenció de 29.000 euros concedida per la Conselleria d'Indústria, Comerç i Innovació i el Fons Social Europeu.