L'Ajuntament instal·la una pantalla gegant en el Trinquet per a seguir i animar a David Ferrer

18 nov 2010 El primer partit tindrà lloc diumenge que ve, a les 21 hores.

L'Ajuntament de Xàbia ha preparat una pantalla gegant en el Trinquet per a veure i donar suport al tennista de Xàbia, David Ferrer, en la seva participació en la Copa Masters de Londres. El primer partit el disputarà contra Roger Federer diumenge que ve, 21 de novembre, a les 21 hores, (hora espanyola).

Els següents encontres tindran lloc el dimarts, 23 de novembre, a les 21 hores, i el dia 25 dins del calendari d'aquest torneig de mestres en el qual es donen cita les vuit millors raquetes de l'any, entre les quals figura David Ferrer, que disputarà la seva segona Copa Màsters gràcies a una gran temporada.

El tennista xabienc ja va arribar a la final en el Màsters ATP, celebrat a Xangai en 2007. Per a aquesta i altres gestes, el seu poble, Xàbia, està sempre molt present. Per a animar-li, la regidoria d'Esports torna a instal·lar una pantalla gegant perquè “tots, xiquets i adults, seguim junts els partits del nostre tennista”, segons ha explicat l'edil José Francisco Erades.

Des de l'Ajuntament i en nom del poble de Xàbia, “li desitgem a David molta sort i ànim en aquesta nova feta”. Són paraules de l'alcalde, Eduardo Monfort, qui convida a tots els ciutadans i ciutadanes a acudir al Trinquet per animar i gaudir dels partits que jugue el tennista de Xàbia.

El torneig es disputarà entre el 21 i el 28 de novembre en el O2 Arena de Londres i en el grup B, en el qual jugarà David Ferrer, estaran Roger Federer, Andy Murray i Robin Soderling. I en l'A estarà Rafa Nadal junt a Novak Djokovic,  Tomas Berdych i Andy Roddick.

Més informació