Recepció de l'Ajuntament a l'ambaixador de Palestina

18 nov 2010 -

L'alcalde de Xàbia, Eduardo Monfort, junt amb diversos membres de la corporació i els representants de la Fundació Fòrum Xàbia de Veïnat, va rebre divendres passat en la Casa Consistorial al cap de la Missió Diplomàtica de Palestina a Espanya, Musa Amer Odeh. El motiu de la seua presència en el municipi xabienc es devia a la seua participació en la xarrada-tertúlia “Palestina, els camins de la pau”, organitzada pel Foro Jávea de Vecindad.

Després de compartir impressions sobre el procés de pau en Orient Mitjà, l'alcalde i l'ambaixador palestí es van intercanviar regals institucionals. El responsable de la Missió Diplomàtica de Palestina va ser obsequiat amb el facsímil del títol de la Vila i un llibre promocional amb imatges de Xàbia i l'Ajuntament amb diverses publicacions de Palestina.

La recepció, en la que l'alcalde va manifestar en nom del poble de Xàbia la seua solidaritat i el desig d'aconseguir la pau, va concloure amb la firma de l'ambaixador en el llibre d'honor de l'Ajuntament de Xàbia.