Últims dies per a matricular-se en alguns dels 36 tallers de Cultura

17 nov 2010 Trobar feina amb ajuda d'Internet, Iniciació a la nàutica, Relaxació i tècniques antiestrés o Agroecologia són algunes de les novetats d'aquesta edició

El divendres de la setmana que ve, 26 de novembre, acaba el termini per a poder matricular-se en alguns dels 36 tallers per a majors de 30 anys que ha programat la Regidoria de Cultura per a l'any 2011.

De tallers, n'hi ha molts i variats per bé que només es faran aquells que tinguen una assistència assegurada d'alumnes. Els hi ha de Teatre, Iniciació a la nàutica, Autoestima, Cuina macrobiòtica, Aprén a fer la teua joia, … també sobre Tècniques per a conduir millor, Balls de saló, Agroecologia per a horts familiars i fins i tot de com Trobar feina amb ajuda d'Internet o Un dia de festa, un dia de coques.

L'objectiu d'aquests tallers és que “la regidoria continue en el camí d'oferir experiències als ciutadans que els puguen ajudar en la formació i en el benestar” ja que “entenem que Cultura no sols ha de ser la programació d'espectacles”, ha explicat la responsable de l'àrea, Francesca Gil.

Les inscripcions s'han de realitzar a la Casa de Cultura de Xàbia (Plaça de Baix, 6) en horari de 9 a 14 hores i de 17 a 20 h de dilluns a divendres.