L'Ajuntament ja té Twitter

15 nov 2010 El projecte 2.0 @mesxabia continua creant vies de contacte entre el Consistori i els ciutadans a través de les noves tecnologies

L'Ajuntament de Xàbia ha fet un pas més en la introducció de les noves tecnologies per afavorir la comunicació amb els ciutadans, que és l'objectiu principal del projecte @mesxabia. Hui s'ha posat en marxa el perfil en Twitter del Consistori amb el nom @mesxabia.

Twitter és una xarxa social de microblogging on els usuaris poden escriure missatges d'una llargària màxima de 140 caracters. Cada dia són més les persones, tant de Xàbia com d'arreu del món, que fan ús d'aquest servei. Per això l'Ajuntament ha decidit utilitzar aquest canal, principalment per a difondre notícies i informacions d'interés públic si bé no es descarta que en el temps se li puguen donar altres utilitats.

No obstant això, cal dir que la Regidoria de Cultura ja va fer la prova d'oferir informació en temps real a través de Twitter en l'edició passada del Xàbia Jazz. Aquella primera experiència ha servit per a llançar aquesta.

Amb la incorporació a Twitter, el projecte de comunicació 2.0 @mesxabia ja està present les xarxes socials més importants (Facebook, YouTube i la pròpia Twitter).