Les Mestreses de Casa celebren el seu Dia

26 oct 2010 -

Les Mestresses de Xàbia han celebrat hui el seu Dia Nacional amb una eucaristia en la parròquia de Sant Bartomeu i el tradicional dinar de germanor que va reunir a un centenar de sòcies en un conegut restaurant de la localitat. L'agrupació, presidida per Isabel Nadal, va estar acompanyada per l'alcalde de Xàbia, Eduardo Monfort, i els regidors Francesca Gil, Fil Giner, Juan Ortolá i José Chulvi.

 

La celebració  ha sigut per a Isabel Nadal el primer acte oficial per excel·lència com nova presidenta de l'Associació de Mestresses “Lucentum”, després de prendre el relleu de Catalina Quero a principis d'aquest any. Durant la seva intervenció, Nadal va agrair la col·laboració de l'Ajuntament i de totes les sòcies, i va manifestar tota la seva predisposició i il·lusió a treballar per l'associació.

Per la seva banda, l'alcalde de Xàbia va lloar el paper fonamental i cada vegada més important de la dona en la societat i de l'agrupació va dir que constituïx “un referent i un model” en el municipi ja que amb la seva tasca l'associació “fa poble”, va destacar Monfort,