Club de Gimnàstica Rítmica Xàbia

25 oct 2010 El club Gimnàstica Rítmica Xàbia, va participar el passat dissabte dia 16 d'octubre, en el trofeu de conjunts de Calp.

El nivell era “ nacional base”, en el qual les cadets del Club Xàbia, ( Leia Reeve, Laura Torres, Berta Lucas, Vicky Azorin i Elvira Vives), van realitzar el seu exercici que consistix de 3 cércols i dos pilotes, quedant en 4a posició empatades amb el Club Morvedre amb un 23'090pto.

Per un altre costat les alevins del club també van participar en el trofeu, encara que el trofeu era de nivell base i elles són del federació van realitzar el seu exercici de 5 pilotes, quedant les 6a en la classificació general, tot un èxit tenint en compte que este era un nivell mes alt que al que las corresponen…..

Lorena Bertomeu, gimnasta del Club Xàbia, cedida al Club Dénia en esta temporada de conjunts, foren les primeres classificades en categoria benjamin.

Marta Plaza tambe va participar en el trofeu, amb el Club Sedaví, cedida per a la temporada de conjunts. van quedar 7a classificades en categoria infantil amb un exercici de 5 cordes.

A nivell nacional, van participar Natalia Cholbi i Sheila Doblado amb els seus respectius clubs cedides en el “ provincial campionat d'espanya de conjunts”, Sheila Doblado, cedida al Club Alzira, en categoria infantil, realitze el seu exercici de 5 parells de maces en el provincial de València que se celebre en Llíria, aconseguint la medalla d'or.

Natalia Cholbi, cedida al Club Jesus Maria d'Alacant, realitze el seu provincial a Alacant en el centre de tecnificació, en el qual també èxit pujar al mas alt del podium, en primera categoria.