Servici d'autobús gratuït per a Tots Sants

22 oct 2010 -

Amb motiu de la celebració de la festivitat de Tots Sants, la regidoria de Transports de Xàbia, un any més, posa a disposició de tots els ciutadans el servei d'autobús gratuït perquè totes les persones que ho desitgen puguen traslladar-se còmodament i sense cap cost fins al cementeri, segons ha informat el regidor responsable de l'àrea, Juan Ortolá.
 
Autobusos Venturo, empresa que realitza el transport urbà en el municipi, destinarà una línia d'autobús des del 29 al 31 d'octubre amb eixides a les 15.00, 17.00 i 18.00 hores des de la parada de la Fontana, en la platja de l'Arenal, parant en Duanes del Mar i la rotonda de l'avinguda d'Ondara. L'horari de tornada serà a les 15.30, a les 17.30 i l'últim, a les 19 hores.

Durant la jornada festiva de Tots Sants, l'1 de novembre, el servei es reforçarà amb eixides a cada hora des de les deu del matí fins a l'una del migdia i sent la tornada a cada mitja hora fins a les 14 hores. Ja a la vesprada, per a assistir a la celebració de la missa en honor als difunts que se celebra en el cementeri a les 16.30 hores, l'autobús eixirà mitja hora abans des de la Fontana, amb parada igualment en el Port i en la rotonda de l'avinguda d'Ondara fent l'última volta a partir de les sis de la vesprada.