Joventut oferix un nou taller de ball per als joves i organitza un viatge a Port Aventura per a la població en general

15 oct 2010 Monjove reprèn l'Aula d’Estudi i el programa d'intercanvi lingüístic

En el seu afany constant d'oferir als joves activitats que puguen ser del seu interès, el departament de Joventut de Xàbia, que dirigeix Carmen Pérez, ha preparat, a més d'una àmplia i variada oferta de tallers, noves iniciatives en l'arrencada d'aquest curs i repeteix amb propostes com l'Aula dEstudi o el Punt Point.

Una de les novetats, segons ha explicat l'edil, duu per nom “Posa't a ballar”, un taller amb el qual els xavals d'entre 13 i 18 anys podran divertir-se i aprendre a ballar o perfeccionar estils com el let’s balli, latino, *atin jazz, ball modern, new style, funky o el hip-hop. Les monitores, Lurdes i Vicky, seran les encarregades d'ensenyar als joves durant les sessions que tindran lloc els dissabtes, de 19 a 21 hores, en la seu de Monjove. La primera serà el 6 de novembre i els interessats podran inscriure's fins al 3 de novembre.

A més, el departament, juntament amb la col·laboració de l'agencia Iroko Tours, ha organitzat un viatge del 19 al 21 de novembre per a passar un cap de setmana de Halloween a Port Aventura. El preu per persona oscil·la entre els 65 i 90 euros i inclou el transport, l'allotjament en apartament i les entrades al parc. Fins al 4 de novembre es podrà apuntar qualsevol persona i en el cas dels menors de 18 anys, hauran d'anar acompanyats d'algun adult.

Per altra banda, Joventut reprèn dues propostes que va estrenar amb èxit a principis d'aquest any. Es tracta de l'Aula d’Estudi, on els estudiants de l'ESO disposen durant unes hores a la vesprada de l'espai de Monjove para realitzar els seus deures, treballs o estudiar. Com ha recordat Pérez, amb aquesta aula “pretenem posar a la disposició dels joves un lloc acord a les seves necessitats per a ajudar-los en el seu estudi amb el suport de monitors especialitzats”. L'horari és el mateix, de dilluns a dijous, de 16.30 a 18.30 hores.

I torna el programa Punt Point, la finalitat del qual és posar en contacte als xavals d'entre 12 i 17 anys de parla anglesa i castellana perquè a través de la conversa i d'una manera molt amena facilitar-los l'aprenentatge d'ambdós idiomes.

 

Monjove (Casa de Cultura, plaça de *Baix / telèfon: 96 579 54 00 / e-mail: monjove@*monjove/.net)